اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

سالاد شیرازی
مواد لازم بری 2 تا 3 نفر:

خیار متوسط 3 عدد
گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
آبلیموی یا آبغوره نصف استکان
نمک کمی




طرز تهیه:

خیار، گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد کنید.
سپس آنها را با هم مخلوط کنید.
بسته به نوع ذائقه تان، آبلیمو یا آبغوره یا مخلوط هر دو را به سالاد اضافه کنید.
کمی هم نمک بزنید، فقط سعی کنید نمک آن زیاد نشود.
در صورت دلخواه می توانید کمی روغن زیتون یا پودر نعنا خشک هم به سالاد بیفزایید. افزودن پودر نعنا برای از بین بردن طبع سرد خیار و گوجه فرنگی، خوب است.
حداقل 10 دقیقه قبل از سرو کردن، سالاد را در یخچال قرار دهید.
این سالاد بسیار خوشمزه و باب طبع بسیاری از ایرانی هاست، به خصوص با غذاهایی مثل قورمه سبزی و کباب تابه ای، خیلی مزه می دهد.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:۳٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤