اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم:

سیب زمینی پوست کنده= 500 گرم
گوشت چرخ کرده= 250 گرم
پیاز متوسط= 2 عدد
روغن مایع= 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ آپ پز= 3 عدد
جعفری خرد کرده= 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی =1 قاشق سوپخوری
کره= 150 گرم
نمک و فلفل= به اندازه کافی

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و در داخل روغن سرخ می کنیم.
گوشت چرخ کرده را با پیاز مخلوط می کنیم و می گذاریم تا روی حرارت آب پیاز و گوشت کشیده شود و گوشت تفت داده شود.
سپس رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل کرده، نمک و فلفل اضافه می کنیم و آن را روی گوشت و پیاز می ریزیم و بعد از دو جوش، تخم مرغ های پخته شده را داخل آن رنده می کنیم.
جعفری های خرد شده را نیز اضافه می کنیم و بعد از چند ثانیه مواد را از روی حرارت بر می داریم.

داخل سیب زمینی ها را خالی می کنیم به طوری که ته آن آسیب نبیند و سوراخ نشود.
سپس سیب زمینی ها را در کره مایع می غلطانیم و داخل آنها را با مواد آماده شده پر می کنیم و در ظرفی می چینیم و 2 قاشق کره و نصف لیوان آب نیز اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد.
می توان سیب زمینی ها را داخل دو ظرف نسوز چید و در فر گذاشت و در درجه حرارت 350 درجه فارنهایت و یا در کیک پزهای خانگی پخت

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:۳٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤