اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

 نوع اول:

مواد لازم:

برگ سیر، سیر، شوید خشک، لپه، مرغ، تخم‌مرغ ، ترشی (آبغوره یا آب انار)، ادویه، روغن.

طرز تهیه:

نخست برگ سیر را به همراه سیر رنده شده وشوید خشک ، در روغن تفت می‌دهند.
لپه آب پز شده را به مرغ آب پز شده ، آب مرغ و ترشی مورد نظر اضافه کرده، به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم می‌جوشانند.
بعد از جا افتادن خورشت، به تعداد مورد نظر تخم‌مرغ اضافه می‌کنند.

- نوع دوم:

مواد اولیه:

برگ سیر، تخم‌مرغ، ترشی (آب لیمو)، مرغ یا مرغابی، ادویه.

طرز تهیه:

ابتدا برگ سیر را خرد کرده، به همراه زردچوبه سرخ می‌کنند.
سپس آب مرغ، ترشی و مرغ را به آن اضافه کرده و بعد از اینکه آب مرغ تبخیر شد، به تعداد مورد نیاز تخم مرغ اضافه می کنند

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٤٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤