اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

حلیم بادمجان اصفهان

مواد لازم:

1.بادمجان متوسط = نیم کیلو گرم
2.گوشت گوسفند (با استخوان) = 250 گرم
3.پیاز متوسط =1 عدد
4.پیاز داغ عسلی = 3 قاشق سوپ خوری
5.کشک = نصف فنجان
6.نعناع داغ = 2 قاشق سوپ خوری
7.عدس = 1 فنجان
8.زردچوبه = به مقدار لازم
9.فلفل = به مقدار لازم
10. نمک = به مقدار لازم

شیوه ی پخت:

1.گوشت را با یک عدد پیاز، نمک، زرد چوبه و مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا پخته و له شود.

2.بادمجان را پوست گرفته، حلقه حلقه می کنیم، سپس آن ها را در مقداری روغن سرخ می کنیم.

3.عدس را با گوشت میپزیم تا کاملا له شود.

4.دو سوم از پیاز سرخ شده و گوشت پخته شده را که استخوان های آن را بیرون آورده ایم با گوشت کوب له می کنیم.

بادمجان ها را هم جداگانه کوبیده، با گوشت مخلوط می کنیم

وقتی موادمان کمی خنک شد کشک را به مقدار لازم به آن اضافه کرده، هم می زنیم، آن گاه روی آن را با نعناع و پیاز داغ تزئین می کنیم

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٤٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤