اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

● مواد لازم
▪ یک فنجان برنج
▪ دو قاشق مرباخوری سس خردل
▪ نصف پیمانه سس مایونز
▪ یک فنجان ماست
▪ یک فنجان لوبیا سبز پخته شده
▪ ۵عدد پیازچه خرد شده
▪ چند برگ اسفناج یا کاهو
▪ نصف سینه مرغ پخته شده
▪ چند عدد گوجه فرنگی یا فلفل دلمه
▪ نمک و فلفل
● طرز تهیه
برنج را شسته و سپس کته کنید و بگذارید تا دم بکشد.
سپس تابه ای را روی گاز گذاشته و کمی روغن در آن بریزید و مرغ های پخته و خرد شده را در آن تفت دهید.
داخل گوجه فرنگی و فلفل دلمه را خالی کنید. سس مایونز را با برنج بخوبی مخلوط کنید. سس خردل را با نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. حالا تمام مواد و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و درون فلفل یا گوجه را از مواد پر کنید.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٥٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤