اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم
فلفل دلمه زرد ، سبز و قرمز از هر کدام یک عدد
کره 200 گرم
پنیر سفید 1 پیمانه
ماست کم چرب 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
سرکه 1 ق غ
شکر 1 ق غ
ذرت پخته شده 1 پیمانه

طرز تهیه ..ابتدا فلفل دلمه ای ها را ریز کرده با کمی کره تفت می دهیم سپس تخم مرغ ها را با ماست زده و کره را به آن اضافه می کنیم بعد سرکه و شکر ریخته در آخر آرد پکینگ پودر و فلفل دلمه ای ها و ذرت می ریزیم و هم می زنیم در قالب های مافین ریخته در فر 170 درجه می گذاریم تا 40 دقیقه بپزد . در آخر پنیر و جعفری خرد شده را مخلوط کرده وسط مافین ها می گذاریم .
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٥۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤
تگ ها : دلمه سه رنگ