اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم
– گوشت چرخ کرده 500 گرم
– برنج 5/1 پیمانه
– لپه 2/1 پیمانه – پیاز 1 عدد
– سبزی معطر نیم کیلو
– سرکه یا آبلیمو 5 تا 6 قاشق غذاخوری
– شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری
– ادویه 1 قاشق مرباخوری
– رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
– زردچوبه 1 قاشق مر باخوری
– نمک و فلفل به میزان لازم
– گوجه ، فلفل و بادمجان جمعا 6 عدد

طرز تهیه
دو عدد پیاز را نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت می دهیم بعد گوشت اضافه می کنیم تفت می دهیم رب گوجه و کمی زعفران ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم . جداگانه برنج را نیم پز می کنیم و بعد لپه را جداگانه می پزیم بعد برنج و لپه را اضافه می کنیم سپس شکر و سرکه را اضافه می کنیم در آخر سبزی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می کنیم وبعد داخل فلفل و گوجه فرنگی را خالی کرده و از مواد داخل آنها ریخته و در ظرف با مخلوط سرکه و آب با حرارت ملایم می پزیم
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٥٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤