کو - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

کو

مواد لازم:
- سیب زمینی 2 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- نمک و فلفل به مقدار کافی

* طرز تهیه:
1- سیب زمینی ها شسته، پوست کرده و از رنده ریز رد کنید.
2- تخم مرغها را در ظرفی شکسته، آن را کاملاً هم بزنید و همراه با نمک و فلفل به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.
3- مقدار کافی روغن در تابه ای بریزید. از مایه کباب با یک قاشق برداشته، در روغن کاملاً داغ بریزید. پس از آن که یک طرفش سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.
نکته: دقت کنید مایه کباب شل نشود. در این صورت کباب شما فرم زیبا و طعم خوشمزه ای نخواهد داشت.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٢٧ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع کوکو