اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم
پیاز کوچک 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
پنیر فتا 60 گرم
پودر زیره سبز 4/1 قاشق چایخوری
کنجد نصف قاشق چایخوری
پودر کاری نصف قاشق چایخوری
جعفری 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
هویج بزرگ 1 عدد
کدو سبز 2 عدد
آرد نصف پیمانه
طرز تهیه
کدو و هویج را رنده کرده با پیاز رنده شده و ادویه ، آرد و جعفری خرد شده نمک و فلفل مخلوط کرده پنیر رنده شده را نیز اضافه نموده تخم مرغ را بهم زده و با مواد ترکیب می کنیم و در روغن سرخ می نمائیم.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٥٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤