اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم
اسفناج تازه 200 گرم
پیازچه 4 ساقه
تخم مرغ 5 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
تره فرنگی 2 ساقه
سبزی کوکو 150 گرم
گردو 20 گرم
روغن مایع 2/1 پیمانه

طرز تهیه
ابتدا تره فرنگی را شسته و خرد کرده ، اسفناج را پاک کرده و خرد می کنیم، پیازچه را خرد کرده و سپس سبزی کوکو را خرد کرده و تمام سبزیجات را مخلوط کرده، گردو را ریز خرد کرده همراه با تخم مرغ ها مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم ، نمک و فلفل را اضافه کرده روغن را داغ کرده کوکو را داخل تابه می ریزیم. بعد از اینکه کاملاً سرخ شدطرف دیگر کوکو را سرخ می کنیم و بعد همراه با زیتون و گوجه فرنگی و خیارشور سرو می کنیم.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٥٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤