اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم
آرد لپه 1 پیمانه
فلفل دلمه ای 1 عدد
پودر فلفل قرمز 2/1 قاشق غذاخوری
گشنیز تازه 2 قاشق غذاخوری
کنجد 4 قاشق چایخوری
زردچوبه 2 قاشق چایخوری
شکر 2/1 قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
قرص سبزیجات 2 عدد
گوجه فرنگی 6 عدد
روغن مقداری
ادویه مخصوص 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا آرد لپه، فلفل قرمز، ادویه مخصوص ،زردچوبه، شکر و نمک را در آب سرد حل کرده با پوره گوجه فرنگی و گشنیز تازه و فلفل دلمه ای نگینی و کنجد و استاک سبزیجات مخلوط نموده تا مایه غلیظی به دست آید . تابه تفلون را روی حرارت گذاشته روغن ریخته داغ که شد زمانی از مایه به اندازه کف تابه می ریزیم که لایه نازکی به دست آید زمانی که بخش زیرین طلایی شد دورتا دور لبه کوکو را کمی روغن می ریزیم که از تابه جدا شودو بعد بر می گردانیم تا روی دیگر آن طلایی شود. کوکو را از نیمه تا می کنیم به صورت نیم دایره ای دورتا دور آن را تزئین می کنیم و داغ تقدیم می کنیم.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٥٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤