اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم

– جوانه ماش 1 پیمانه
– هویج 2 عدد
– بادمجان 2 عدد
– فلفل دلمه ای 2/1 عدد
– قارچ 200 گرم
– پیاز 2 عدد
– تخم مرغ 4 عدد
– روغن مایع 2/1 پیمانه
– ادویه مخصوص 1 قاشق چایخوری
– نمک مقداری

طرز تهیه
ابتدا قارچ را شسته ورق می کنیم همراه با کمی روغن تفت می دهیم . هویج را نیم پز کرده با بادمجان حلقه شده هر دو را تفت می دهیم . پیاز را سرخ می کنیم .در کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته خوب می زنیم نمک و ادویه را اضافه نموده سپس هویج ، بادمجان ، پیاز ، قارچ خردشده را همراه با فلفل دلمه ای نگینی خرد و جوانه ماش را به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم این ترکیب را خوب مخلوط می کنیم در تابه ای روغن را داغ می کنیم مایه کوکو رااز هر دو طرف سرخ می کنیم و بعد با گوجه فرنگی و خیار شور و لیمو ترش تزئین می کنیم .
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٥٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤
تگ ها : کوکوی جوانه