اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم
فلفل دلمه ای رنگی متوسط 4 عدد
کره 50 گرم
پودر زعفران 4/1 قاشق چایخوری
سیب زمینی متوسط 4 عدد
روغن مایع 3/1 پیمانه
شیر 4/1 پیمانه
پیاز متوسط 4 عدد
ریحان خشک 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز به میزان لازم
قارچ 200 گرم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پنیر پیتزا 200 گرم
طرز تهیه
با دقت سر فلفل دلمه ای را برش می دهیم و بعد تخم های داخل آن را درآورده با کمی نمک در آب جوش برای مدت 2 دقیقه می جوشانیم بعد آنها را برعکس قرار می دهیم تا آب آنها برود. پیازها را با روغن مایع سرخ کرده و قارچ را لحظاتی تفت می دهیم سپس به آن نمک، زردچوبه،فلفل،ریحان خشک و زعفران زده و بعد سیب زمینی هایی را که از قبل پخته و له کرده ایم را با شیر و کره به صورت پوره درمی آوریم و بعد پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کرده تا یک دست شود. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و داخل فلفل ها را پر میکنیم و بقیه پنیر پیتزای رنده شده را روی آن می ریزیم بعد در فلفل دلمه ای پر شده را گذاشته با برسی کره آب شده را به تمام فلفل ها مالیده توی سینی فر می چینیم و آن را درون فر تا درجه 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا خوب بپزد و اینک غذا آماده سرو است

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٥٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤