اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

گل پالدو مواد لازم شیر دو پیمانه آب یک پیمانه شکر ۱/۴ پیمانه گل‌محمدی ۱/۴ پیمانه آرد نصف پیمانه طرز تهیه آرد را تفت داده تا بوی آن گرفته شود. سپس بگذارید سرد شود. سپس آن را الک کرده با شیر و آب مخلوط ‌کنید و روی حرارت گذاشته‌ و مرتب هم بزنید بعد از ده دقیقه گل‌محمدی را به مخلوط اضافه کنید وقتی سفت شد شکر را هم‌زمان که هم می‌زنیم درون مواد می‌ریزیم تا کاملا سفت شود.   
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٢:٠٧ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/٢/٧