اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

.مواد لازم : * نخود خیس شده :۲۵۰ گرم * پیاز : یک عدد بزرگ * سیر : ۳ حبه * رب گوجه فرنگی : یک قاشق مربا خوری * سیب زمینی آب پز : ۱ عدد کوچک * ادویه کاری : ۲ قاشق چایخوری * فلفل و نمک و زردچوبه : به میزان دلخواه طرز تهیه : ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد)سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم . لازم بذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقداری کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد. نکات مهم : ۱- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد . ۲- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود . ۳- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد . ۴- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد . دستور پخت سس فلافل : یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید . این دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان کنید.   
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٢:٠٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/٢/٧