اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم : * راسته گوسفندی یا فیله گوساله * سینه مرغ * کره * پیاز * زعفران * آبلیمو * نمک و فلفل * ماست طرز تهیه: گوشت راسته را به اندازه یک انگشت خرد کنید و در مخلوط پیاز خرد کرده – نمک – زعفران – فلفل به مدت ۲ الی ۳ ساعت خوابانده و در یخچال نگه بدارید . سینه مرغ را به اندازه یک انگشت خرد و سپس در مخلوط پیاز خرد شده – زعفران – نمک – آبلیمو – ماست به مدت ۲ الی ۳ ساعت بخوابانید و در یخچال قرار دهید . گوشت ها را از یخچال بیرون آورده و به سیخ بکشید . برای به سیخ کشیدن دو تکه گوشت و دو تکه از جوجه تا این که سیخ پر شود بهتر است که اولین و آخرین گوشت باشد . کباب را روی حرارت ملایم پخته و سپس به آن کره بمالید   
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٢:۱٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/٢/٧