کو - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

کو

لازم:
- سیب زمینی 2 عدد متوسط
- تخم مرغ 1 عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

* طرز تهیه:
1- سیب زمینی ها را شسته، روی آن آنقدر آب بریزید تا روی سیب زمینی را بگیرد و سیب زمینی کاملاً بپزد. آنها را پوست کنده و از رنده ریز رد کنید.
2- تخم مرغ را در ظرفی شکسته، آن را خوب هم بزنید و سیب زمینی پخته شده را به آن اضافه کرده، به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
3- در تابه ای مقدار کافی روغن بریزید، وقتی روغن کاملاً داغ شد، از مایه کباب به اندازه یک نارنگی برداشته، آن را با دست فرم دهید بگونه ای که تا حد ممکن نازک شود. سپس آن را در روغن گذاشته، دو طرفش را سرخ کنید

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٢۸ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع کوکو