کباب - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

کباب

مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- پیاز 1 عدد متوسط
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- آبغوره یا آبلیمو به مقدار دلخواه
- گوجه فرنگی (در صورت تمایل) 2 عدد متوسط

* طرز تهیه:
گشوت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل کاملاً مخلوط کنید و خوب مالش دهید. سپس آن را در ته تابه ای با گنجایش مناسب پخش کنید. در صورت تمایل روی آن گوجه فرنگی ورقه شده قرار دهید. درِ تابه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. به عنوان چاشنی در اواخر طبخ آبلیمو یا آبغوره را به گوشت اضافه کنید

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٢۸ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع کباب