اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم برای مصرف 5 نفر
 

برنج ایرانی/ یک کیلو
گوشت ماهیچه/ نیم کیلو
سیب زمینی/ 4 عدد
روغن، نمک، زیره و زعفران/ بمقدار لازم

طرز تهیه:
 

ابتدا برنج را پس از پاک کردن و شستن 2 ساعت در آب خیسانده و مقداری نمک درشت بر رویش بپاشید گوشت ماهیچه را کاملاً پخته کنار برنج داخل دیگ بگذارید، 3 کاسه آب را در قابلمه بجوش آورده برنج در آب بریزید هنگامی که برنج نرم شد از صافی گذرانده تا آب چین شود سپس سیب زمینی را پاک و برش کرده قابلمه را روی اجاق گذاشته مقدرای روغن ریخته تا داغ شود و حلقه های سیب زمینی در ته دیگ گذاشته یکلایه برنج روی سیب زمینی ریخته و ماهیچه پخته شده را در قابلمه چیده بقیه برنج را اضافه کرده مقداری آب و روغن رویش ریخته، خفه کن را می گذارید تا دم بکشد هنگام کشیدن، سیب زمینی و ماهیچه را در دیسی قرار داده زیره و زعفران را بر روی دیس برنج بریزید

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٢:٢۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/٦/۱۸
تگ ها : یخنی پلو