اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم :

 

گوشت چرخ کرده :۳۰۰ گرم

برنچ :۱۵۰ گرم

پیاز :یک عدد

سیر :دو حبه

شکر :نصف استکان

سرکه :نصف استکان

طرز تهیه : 

برنج را می شوییم.برنج ،گوشت چرخ کرده وپیاز وسیر رنده شده را ورز می دهیم .ونمک وفلفل هم به آن اضافه می کنیم.

 

بعد کمی روغن در ماهیتابه می ریزیم و از خمیر به اندازه یک گلوله متوسط بر میداریم و مطابق شکل زیر در ماهیتابه می چینیم و خوب تفت می دهیم وبعد زیر ورو می کنیم.

 

خوب که تفت داده شد در ماهیتابه را می گذاریم تا کباب ها آب بندازد.وخوب پخته شود. حدودآ سه ربع ساعت طول می کشد تا برنج کاملأ پخته شود.در نهایت مخلوط شکر وسرکه را به کباب ها اضافه می کنیم وصبر می کنیم تا سس غذا غلیظ شود.مزه غذا ملس هست وشما می توانید میزان شکر وسرکه را تغییر دهید .ومیزان آن کاملا اختیاری است

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:٥۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٩