اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

دم کرده به: به را درشت رنده نموده، خشک که شد در تابه بدون روغن تفت دهید تا رنگ آن قهوه‎ای شود، خنک که شد در پاکتی بریزید و مانند چای دم کنید.

- بقیه میوه‎جات مانند سیب، هلو، آلبالو، گیلاس و ... را هم می‎توان به همین روش استفاده نمود.

- دم کرده 2 قاشق چای کوهی(پشمی) با عسل ، آرام بخش اعصاب است.

- دم کرده پونه کوهی و آویشن شیرازی: یک قاشق غذاخوری پونه کوهی و یک قاشق غذاخوری آویشن شیرازی را به همراه 5/2 لیوان آب جوش در یک قوری چینی به مدت 30 دقیقه دم کرده(علامت دم شدن، ته نشین شدن برگهای پونه است)، سپس با عسل شیرین نموده و گرم گرم خورده می‎شود.

- دم کرده دارچین و زنجبیل: یک قاشق مرباخوری دارچین و نصف قاشق چایخوری زنجبیل با 2 لیوان آب دم کرده ، گرم گرم با عسل بنوشید.

- دم کرده دارچین و هل: یک قاشق غذاخوری دارچین چوب خرد شده، 10 عدد هل سبز خرد شده ، نصف قاشق چایخوری کوچک زعفران را با 5 لیوان آب به مدت نیم ساعت دم کرده، گرم گرم با عسل بنوشید

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:۳٦ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٢٥