کب - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

کب

مواد لازم:
- گوشت قسمت سردست چرخ کرده 250 گرم
- پیاز 1 عدد متوسط
- نمک و فلفل و سماق به مقدار لازم

 

* طرز تهیه:
1- پیاز را از رنده ریز رد کنید و آب آن را بگیرید.
2- گوشت چرخ کرده را با پیاز و نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب مالش دهید تا گوشت کاملاً چسبندگی پیدا کند.
3- دست مرطوب کرده و از مایه گوشت برداشته و به سیخ بکشید و با انگشت کمی فشار دهید تا گوشت به سیخ بچسبد و سطح آن صاف شود.
4- آتش کاملاً گرفته شده در منقل را صاف کنید و سیخها را روی آتش بچینید و فوری آتش را باد بزنید تا گوشت خودش را به سیخ بگیرد و نریزد. دیگر آتش را باد نزنید، تا مغز کبابها پخته شود.
5- در صورت تمایل 2 یا 3 عدد گوجه فرنگی را بشویید و آنها را به سیخ بکشید و روی آتش کبابی بگذارید.
6- کبابها را در دیس

 

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:۳٠ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع کباب