اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

در استفاده از کله پاچه گوسفند، از پاچه آن استفاده کنید، کله نخورید.

- از قلم گوسفند استفاده کنید، قلم گوساله چرب است، از گوشت و قلم گوساله کمتر استفاده کنید.

- گوشت قرمز را می‎توان به عنوان مسکن استفاده نمود.

- هضم گوشت سفید مشکل‎تر از گوشت قرمز است.

- خوردن گوشت زیاد باعث از بین رفتن اسید آمینه مورد نیاز مغز شده و فکر انسان از بین می‎رود.

- برای خرید گوشت گوسفند، قسمت سر دست و سر سینه را بخرید و ران نخرید.

-بهتر است بادام زمینی کمتر مصرف شود.

- قورمه سبزی( که سبزی آن سرخ شده) و جگر ناراحتی‎های گوارشی ایجاد می‎کنند

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:۳٩ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٢٥
تگ ها : خواص گوشتها