اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

 شکلات صبحانه:

 ارده، عسل، شیره انگور یا شیره خرما، پودر فندق یا گردو. 5 قاشق غذا خوری ارده با یک قاشق غذاخوری عسل را آنقدر هم می‎زنید تا به شکل شکلات در آمده و سفت شود ، سپس پودر فندق یا گردو را به آن اضافه نمایید. اگر بخواهید رنگ کاکائو پیدا کند، به جای عسل، شیره انگور یا شیره خرما به آن اضافه نمایید.

- برای تزئین سفره، از انواع کتانهای با رنگ شاد در زیر سفره‎ای که شفاف بوده استفاده نمایید، تا رنگهای آن نمایان باشد.

- قهوه محرک قوی است ،بهتر است استفاده نشود

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٤۱ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٢٥