اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

طرز گرفتن آب زرشک:

زرشک آبگیری را تمیز نموده و با آب سرد بشویید، در ظرفی لعابی، چینی یا پیرکس ریخته و به ازای هر 250 گرم زرشک، 2 لیتر آب روی آن بریزید. پس از دو روز زرشکها را چنگ بزنید. پس از دو روز دیگر ، آب آنرا صاف کرده، آب زرشک آماده است

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٤٢ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٢٥