اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

 زیتون پرورده:

یک کیلو زیتون شکسته گوشتی ، هسته آنها را در آورده و خوب شسته و خرد و ساتوری کنید. 250گرم گردوی آسیاب شده، 5حبه سیر رنده شده،آب 5 تا 7 عدد لیمو ترش تازه(به جای لیمو ترش می‎توانید از آب انار ترش استفاده نمایید)، یک عدد انار متوسط در آن دانه کرده، یک قاشق مرباخوری بزرگ گلپر ساییده، خوب موادرا با هم مخلوط نموده، در کاسه‎های لعابی ریخته و نیم ساعت در یخچال بگذارید. در صورت در بسته بودن تا یک هفته در یخچال قابل نگهداریست.

- زیتون پرورده، بسیاری از بیماریهای گوارشی و پوستی را از بین می‎برد.

- زیتون را بصورت شکسته استفاده نمایید، از زیتون سالم استفاده نکنید

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٤۳ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٢٥