اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

خوراک سیب زمینی:

نیم کیلو سیب زمینی را بخار پز نموده، سپس سرد کرده و پوست آنرا جدا نموده و رنده کنید ومواد زیر را به آن اضافه نمایید: پونه کوهی 2 قاشق مرباخوری،  روغن زیتون‎ 3/2 استکان، پنیر رنده شده(به جای نمک) 50 گرم، چهار مغز 3قاشق. این خوراک را می‎توانید بجای ماکارونی و اولویه  استفاده نمود

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٤٤ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٢٥