اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

 آبگوشت:

 این غذا را در دیگ سنگی بپزید.گوشت سرسینه یا سردست را گرفته، با یک قلم گوسفند تمیز شسته، و بگذارید بجوشد. کف آنرا گرفته، پیاز را خرد کرده و ادویه( زعفران 4/1 قاشق چایخوری، دارچین یک قاشق چایخوری و زنجبیل نصف قاشق چایخوری) را اضافه کنید. داخل گوشت، نخود و گندم با پوست بریزید( لوبیا، سیب زمینی و گوجه نریزید)، و بگذارید آرام آرام بپزد. غذا 2 ساعته آماده می‎شود. در آخر کار نمک به آن اضافه نمایید. می‎توانید مغزلیموعمانی را هم در آن بریزید. این آبگوشت را به همراه زیتون پرورده استفاده نمایید.

- این آبگوشت برای کسانی که دوران نقاهت بیماری را می‎گذرانند، یا ضعف شدید دارند، یا دچار ام‎اس هستند و یا دچار رماتیسم یا استخوان درد شدید هستند بسیار مفید است

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٤٤ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٢٥
تگ ها : آبگوشت