اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

 کباب ماهی( به جای جوجه کباب):

ماهی کوسه(کولی) جنوب را تمیز و پوست آن را بکنید. به ابعاد جوجه کباب ، خرد کرده و در ظرفی بریزید. یک ربع آنرا در آب ریخته و آنقدر می‎شویید که کف سفید از آن بیرون نیاید و سپس در صافی ریخته و آب آنرا بگیرید. ماهی‎ها را در یک ظرف لعابی ریخته، روی آنها پیاز خلال نموده، و با دوقاشق روغن زیتون، یک مقدار زعفران آب کرده، آب لیمو ترش تازه خوب هم بزنید( از ادویه ماهی به مقدار کم هم می‎توانید استفاده کنید). بر روی ظرف یک کیسه فریزر کشیده، نیم ساعت تا سه ربع آنرا در یخچال قرار دهید. سپس گوشتها را از درشت به ریز، به سیخ بکشید، بین قطعات گوشت کمی فاصله باشد، سپس بر روی آتش قرار دهید. این کباب برای کسانی که طبع سردی دارند ، مفید است. ماهی اوزون برون را هم می‎توانید به همین روش کباب کنید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٤٥ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٢٥