کو - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

کو

موادلازم برای 4 تا 6 نفر :
کدو سبز 3 عدد بزرگ
پیاز درشت خرد شده 1 عدد
سیر رنده شده 3 حبه
تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 قاشق غذاخوری
پنیر سفید رنده شده 225 گرم
جعفری، نعنا، و شوید خرد شده 4 تا 5 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
روغن برای سرخ کردن به اندازه لازم

 

 

طرز تهیه :
1. کدوها را با پوست رنده می کنیم . کمی روی آنها نمک می پاشیم و می گذاریم بماند تا آب اضافی آن خارج شود( با دست فشار می دهیم ). روغن مایع مخصوص سرخ کردنی را در ماهی تابه ریخته و سیر، پیاز و کدو را تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.

در کاسه ای تخم مرغ ها را هم زده و به آن آرد اضافه می کنیم. سپس پنیر، سبزیجات خرد شده، فلفل قرمز ، نمک و فلفل سیاه را به آن می افزاییم . پس از آن کدو، پیاز و سیر تفت داده را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

2- روغن را در ماهی تابه می ریزیم و سپس با قاشق از مواد کوکو برداشته و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند. سپس کوکوی آماده شده را در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:۳۱ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع کوکو