اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

شیرینی:

یک کیلو خرما، پودر نارگیل، یک قاشق چایخوری هل، یک قاشق مربا خوری دارچین و یک استکان ارده. همه مواد را شب ورز داده تا صبح در یخچال می‎ماند و صبح آن را قالب زده یا برش دهید. برای اینکه بصورت شیرینی خامه‎ای درآید، مقداری بادام هندی خام را با دو قاشق آب یا گلاب در مخلوط کن ریخته و مخلوط نمایید. سپس در قیف ریخته و به جای خامه بر روی شیرینی، استفاده نمایید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٤٧ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٢٥