اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

 آب سبزیجات:

کسانی که دچار بیماریهای بد خیم و سرطان هستند، روزی 3 لیوان از آب سبزیجات استفاده نمایند. آب سیزیجات مخلوطی از آب هویج، آب خیار، آب ساقه کرفس، آب لیمو ترش تازه و آب جعفری  است که بنابر ذائقه می‎توان مواد را کم و زیاد نمود. برای جذب مواد، بهتر است با روغن زیتون استفاده نمایید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٤۸ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٢٥
تگ ها : آب سبزیجات