اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مربای توت فرنگی:

 توت فرنگی‎ها را شسته، برگهای اضافه را جدا نموده و در مقابل جریان هوا قرار داده تا آب آن کاملا تبخیر گردد و هیچگونه آبی نداشته باشد. سپس آنها را در ظرفی شیشه‎ای ریخته، بر روی آنها عسل بریزید تا سطح توت فرنگی‎ها را کاملا بپوشاند. سپس ظرف را یک هفته در یخچال قرار داده پس از آن آماده خوردن است. در موقع سرو کردن، یک مقدار هل آسیاب شده، روی آن بپاشید. می‎توانید لای توت‎فرنگی‎ها، پودر چهار مغز بریزید.

- مربای زردآلو، آلبالو، گیلاس و تمشک را هم به همین روش درست کنید

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٤٩ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٢٥