اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

روش پخت نان:

2 کیلو آرد، یک مقدار مخمر و یک چانه خمیر ترش( از نانوایی تهیه نمایید). مخمر را در آب حل نموده و آرد را به آن اضافه نمایید. خوب ورز داده و خمیر ترش را هم اضافه کرده و ورز دهید. سپس پارچه‎ای روی خمیر کشیده، 2 ساعت بماند تا ور بیاید. ماهی تابه را روی شعله گذاشته تا گرم شود و بعد خمیر را در آن پهن می‎کنید تا بپزد، سپس روی دیگر آنرا هم بر گردانده تا بپزد.

- اگر نان را کشیدید و کش آمد آن نان خوبی نیست، ولی اگر کشیدید و سریع پاره شد، آن نان خوب است.

کلوچه:

چند خرمای بدون هسته را با هل، زنجبیل یا دارچین و پودر نارگیل مخلوط کرده، مواد را روی خمیر پهن شده ریخته و روی آنها را با لایه‎ای از خمیر پوشانده، آنرا بپزید.

- اگر بجای آب از شیر و کمی شکر استفاده نمایید، نان شیرمال تهیه می‎شود

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٥٢ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٢٥