اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کشک:

این غذا هفته‎ای یکبار برای افرادی که ناراحتی استخوان دارند و یا نمی‎خواهند پوکی استخوان بگیرند؛ کشک، پونه و پیاز خرد شده را در ظرفی روی شعله قرار داده تا بجوشد و همزمان هم زده تا ته نگیرد. در نهایت پودر چهار مغز و روغن زیتون اضافه نمایید.

 فسنجان:

مغز گردو، رب انار، لیمو عمانی یا لیمو ترش، هویج، سیب، بادام و روغن زیتون.

آش جو به جای آش رشته:

 دو پیمانه جو پوست کنده، یک پیمانه گندم با پوست، بقیه حبوبات بجز برنج و لپه از هر کدام نصف پیمانه، پیاز بزرگ یک عدد، پونه کوهی 2 قاشق، سبزی آش یک کیلو،کشک ( کشک خشک محلی، را خرد کرده، آب روی آن ریخته ، 2 تا 3 ساعت بماند، سپس در مخلوط کن  به همراه کمی پونه ریخته،هم می‎زنیم)،روغن زیتون وادویه‎جات(دارچین،فلفل، زنجبیل و زردچوبه).

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٥۳ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٢٥