اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

طرز تهیه سس قرمز: 2 تا 3 عدد گوجه فرنگی درشت و رسیده را رنده نموده، دانه و پوست آن را جدا می‎کنیم. سپس یک قاشق مرباخوری پونه کوهی یا نعنا خشک و 3/2 استکان روغن زیتون را اضافه نموده و روی آنها یک حبه سیر متوسط رنده نموده، با یک قاشق چایخوری نمک، خوب هم زده تا آماده شود.

- طرز تهیه سس سفید: نصف لیوان روغن زیتون، یک عدد پیاز کوچک خرد شده، یک حبه سیر، نصف استکان آب لیمو ترش تازه، به همراه مقداری نمک را به مدت 2 دقیقه در مخلوط‎کن، مخلوط نموده آماده می‎شود.

- در سالاد سس نریزید که باعث یبوست می‎شود، بلکه از روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه استفاده نمایید.

- از سس‎های بازاری استفاده نکنید

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٥٦ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٢٥