اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم:

گوجه ‌فرنگی                    دو عدد

فلفل سبز و قرمز و زرد    از هر کدام نصف فلفل

کدو سبز                        دو عدد

بادمجان                           دو عدد

سرکه                            دو قاشق غذا خوری

روغن زیتون                     سه قاشق غذا خوری

 مرزنجوش خرد شده        دو قاشق غذا خوری           

اویشن                          دو قاشق غذا خوری

جعفری خرد شده          یک قاشق غذا خوری

 طرز تهیه :

اگر فلفل رنگی نداشتید، می توانید از دو عدد فلفل سبز استفاده کنید.

بادمجان، کدو و گوجه فرنگی را به مدت دو ساعت در روغن زیتون می‌خوابانیم.

 سپس آن ها را در باربیکیو یا فر، کبابی می‌کنیم تا بپزند.

بعد آن ها را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم و همراه با فلفل ‌های خرد شده در ظرف می ‌ریزیم.

مرزنجوش، جعفری، آویشن، نمک و سرکه را به آن ها اضافه کرده و خوب هم می ‌زنیم.

این سالسا به همراه غذاهای گوشتی خورده می ‌شود.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٠:٤٥ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۸/٢۳