اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

 

مواد لازم:

 

سیب زمینی ترشی              200 گرم

فلفل رنگی                         3 عدد از رنگهای مختلف

بادمجان کبابی شده              2 عدد

گل کلم                             200 گرم

هویج فرنگی                       3 عدد

کرفس                               دو شاخه

رب انار ترش                        دو و نیم پیمانه

تخم گشنیز                         به میزان لازم

فلفل سبز تند                      3 عدد

گردوی خرد شده                  200 گرم

جوز هندی                          یک قاشق چایخوری

نمک                                 2 قاشق چایخوری

 

 

همه مواد ترشی به غیر از بادمجان کبابی خرد شده را داخل دستگاه مخلوط کن و خرد کن میریزیم یعنی سیب زمینی ترشی، هویج، کرفس و گل کلم و فلفل را کم کم داخل دستگاه کاملاً خرد میکنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.

در آخر نصف گردو را هم داخل مخلوط کن میریزیم.

رب انار اگر غلیظ باشد با آب جوشیده سرد شده آن را رقیق تر می کنیم.

تمام مواد ترشی را باید بعد از شستن روی پارچه پهن کنیم تا خشک شود و هیچ گونه آبی نداشته باشد چون اگر آب داشته باشند باعث میشود ترشی کپک بزند.

مواد را از مخلوط کن جدا میکنیم و بادمجان کبابی شده که به صورت نگینی خرد شده و پوستش هم گرفته شده به مواد اضافه می کنیم.

تخم گشنیز را پاک کرده و میشوییم و ریگ شور می کنیم.

برای ریگ شور کردن تخم گشنیز آن را داخل ظرفی میریزیم بعد روی آن آب میریزیم و از ظرفی به ظرف دیگر برمیگردانیم تا ریگ های داخل آن ته ظرف بماند.

تخم گشنیز، جوز هندی، نمک، فلفل اضافه میکنیم.

رب انار را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

ترشی ها را بهتر است در ظرف شیشه ای که در محکم دارد نگه داریم.

این ترشی بعد از 20 روز در یخچال ماندن میرسد

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٠:٥٥ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۸/٢۳