اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

 

کدوبره ( غذای گیاهی مازندران )



سیب زمینی ۳ عدد  .  کدوی سبز ۵ عدد  .  گوجه فرنگی ۵ عدد

پیاز ۲ عدد  .  سیر ۱ حبه  .  تخم مرغ  ۳ عدد  .  روغن.نمک.فلفل.زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه : درون ماهیتابه کمی روغن بریزید و شعله را زیاد کنید ، پیاز و سیر را خرد کنید و چند دقیقه تفت دهید ، نمک و زردچوبه را اضافه کنید ، سیب‌زمینی ها را  نگینی خرد کرده و داخل ماهیتابه بریزید سپس شعله را ملایم کنید و در ماهیتابه را ببندید و بگذارید مواد ۵-۱۰دقیقه روی حرارت پخته شوند.

کدوهای سبز را حلقه حلقه کنید و به مواد درون ماهیتابه اضافه کرده و  چند دقیقه سرخ کنید ، وقتی رنگ کدو کمی تغییر کرد گوجه‌ فرنگی های خرد شده و تخم مرغ های زده شده  را روی آن بریزید و شعله را کم کنید ، در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود ۱۰ دقیقه بپزند ، در مرحله آخر فلفل سیاه را روی آن بپاشید و غذا را سر سفره بیاورید.

برای سرو غذا میتوانید روی ان مقداری جعفری خرد شده بریزید ، همچنین میتوانید با کمی پنیر پارمیزان یا ماست چکیده هم روی آن را تزیین کنید.

 

نکته : کدوبره یک غذای خوشمزه مازندرانیست که سریع آماده میشود و بدلیل کالری کم و وجود مواد گیاهی بهترین گزینه برای افراد گیاه‌خوار و همچنین افراد در حال رژیم میباشد

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٦:۱٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/٩/٧