اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

گوشت چرخ کرده 250 گرم

پیاز درشت 1 عدد

رب گوجه 3 ق س

نصف یه کدوی متوسط

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه

دارچین 1 ق غ

برنج 3 لیوان
شکر 1 ق س




پوست کدو رو بگیرید و اونو به مکعبهای 2 سانتی برش بزنید و بگذارید کنار.پیاز رو تفت بدید و وقتی طلایی شد زردچوبه اضافه کنید و بعدم گوشت چرخ شده رو بریزید و با هم خوب تفت بدید.

رب گوجه رو هم اضافه کنید و تفت بدید .




در آخر کدوها و شکر رو بریزید و نمک و دارچین و یه هم کوچولو بزنید.




حالا برنجتون رو که از قبل خیس کرده بودین بدون آب بهش اضافه کنید و یه کم هم بزنید.





2 تا لیوان آب داغ بریزید توش و بگذارید مثل کته دم بکشه.


ادویه اصلی این غذا دارچین و فلفل سیاهه نکنه یه وقت فلفل قرمز بریزین که طعمش خراب میشه.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:۱٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱۱/۸