اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم برای 4 نفر:
1- کدو حلوایی رسیده نصف یک کدو حلوایی کوچک ( من اگه بخام درست کنم کدو بیشتر از برنج میریزم تو غذا )
2- زیره مقداری
3- پیاز 2 عدد بزرگ
4- کره 50 گرم
5-زعفرون مقداری
فلفل و نمک و رزدچوبه
شکر در صورت نیاز

روش تهیه :
برنج رو که به اندازه 4 نفر برداشتین خیس میدین و میذارین کنار.
پباز رو کاملا ریز خرد میکنیم و با کره تفت میدیم. کدو حلوایی رو هم مربع مربع خرد میکنیم و اضافه میکنیم . اگه کدو شیرین نبود 1 2 ق غذاخوری شکر ه میریزیم.
میذاریم تا کردو توی کره و پیاز حسابی تفت بخوره اما له نشه . نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم. نمک خیلی کم باید باشه.
حالا برنج رو میذاریم بجوشه و آبکش میکنیم. و مواد کدو رو لا به لای برنج میریزیم و زیره رو هم می پاشیم رو هر لایه . میذاریم دم بکشه . آخر کار یه مقدار ررعفرون آبکرده هم میریزم روش. تخم مرغ رو هم به تعداد نیمرو میکنیم با کره و میذاریم روی برنج.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:۱٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱۱/۸