اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

موادلازم:برنج نیم دانه(خورد)4پیمانه
هویج فرنگی 2عدد
گوجه فرنگی میکس شده:حدود2کیلو
سبزی آش تزش:نیم کیلو(تره جعفری شوید گشنیز نعناع)
گوشت چرخ کرده :200گرم
پیاز:1عددبزرگ
فلفل ونمک  :به میزان لازم
آبغوره :2پیمانه
نعناداغ وپیازداغ برای تزیین
لوبیا ونخود:هرکدام یک پیمانه
طرزتهیه:
دریک قابلمه مناسب وبزرگ روغن ریخته پیازرانگینی خرد کرده به آن اضافه میکنیم گوشت چرخ کرده رابه شکل کوفته های ریز درآورده همراه باهویج نگینی شده به قابلمه می افزاییم و  تفت میدهیم درابتدای کار 2عددفلفل قرمزتند به آش اضافه کنید. حبوبات راقبلا پخته به آش می افزاییم.سبزی آش رااضافه کرده وآب جوش  میریزیم.هنگامی که سبزی پخت برنجی را که ازشب قبل خیس کرده ایم به آن اضافه میکنیم وقتی که برنج نیزپخت آب گوجه فرنگی را به آن اضافه میکنیم مقدارآب گوجه بستگی به نوع آن دارداصولا این آش باید قرمز خوش رنگ باشد که شمامجازید کمتر یابیشترازمقدارذکرشده برای رسیدن به این کیفیت استفاده کنید .درضمن این آش نسبتا تند است بازهم بستگی به ذائقه شمادارد .درنهایت وقتی که آش کاملا جاافتادآبغوره رااضافه کرده میگذاریم چند غل بزند آش آماده است درکاسه مناسب بریزیدوباپیازداغ ونعناداغ میل بفرمایید نوش جان .
درضمن این آش به دلیل دارابودن همه گروه هرم غذایی بسیار مناسب برای تغذیه همه افراد خانواده است .اینمقدار آش مناسب برای 6الی 8نفراست..   فزستنده :ستایش نیازی.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٢:٤٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱۱/٢٧