اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم:
 

آلوی سیاه/ 2 کیلوگرم
آب/ 1 لیتر(4 پیمانه)
آبلیمو/ 80 میلی لیتر(یک سوم پیمانه)
شکر/ 1/5 کیلوگرم                                              روش تهیه:
 

هسته ی آلوها را در بیاورید و هر آلو را 4 قسمت کنید. آن گاه آن ها را در قابلمه ی بزرگی بریزید، آب را بیفزائید و روی اجاق قرار دهید. سپس صبر کنید تا به مدت تقریبی یک ساعت بجوشد. حالا آبلیمو و شکر را به آلو بیفزائید و مخلوط کنید تا شکر حل شود. بعد شربت را به مدت 20دقیقه بجوشانید تا قوام بیاید. اکنون مربا را در ظرف استریل کرده ی داغ بریزید و در ظرف را محکم ببندید.
یادآوری:مربا را در جای خنک نگه دارید

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:۱٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/۳