اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم:

آلوی سیاه و زردآلو مجموعا یک کیلو

شکر ۷۵۰ گرم

پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

هسته زرد آلو رو جدا کنید و به همراه آلو سیاه داخل قابلمه بریزید و ۱ استکان آب بریزید و بگذارید تا بجوشه.

بگذارید تا میوه ها کاملا پخته بشه.

 

صبر کنید تا خنک بشه بعد از صافی رد کنی.

توی قابلمه بریزید و شکر رو روی اون بریزید و روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید.

پودر ژلاتین رو با ۱.۴ فنجان آب سرد به روش بن ماری حل کنید.و داخل مارمالاد بریزید و ۱۰ دقیقه هم بجوشانید.مارمالاد  شما آماده است.

 

نکته:

برای پخت مارمالاد و مربا بهترین ظروف لعابی است.

نسبت زردآلو به آلو بسته به ذائقه شماست اگه زردآلو بیشتر بشه مارمالاد شیرینتر و اگه آلو زیاد بشه مارمالاد شما ترشتر میشه.من خودم بیشتر آلو میریزم.

 

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:۱٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/۳