غ گ - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

غ گ

مواد لازم:
- اسفناج 5/0 کیلو
- تخم مرغ 2 عدد
- پیاز 1 عدد بزرگ
- سیر 2 یا 3 پر
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

* طرز تهیه:
1- اسفناج را پاک کرده، آن را به دقت بشویید و خرد کنید.
2- اسفناج را در قابلمه ای بریزید و بگذارید با آب خودش به آرامی بپزد تا آبش به خوردش برود. (حدود 10 الی 15 دقیقه)
3- پیاز را خرد کرده با مقدار کمی روغن سرخ کنید. سپس به آن سیر رنده شده را اضافه نمایید و کمی تفت دهید.
4- تخم مرغها را در شرفی بشکنید، سپس آن را به اسفناج اضافه کنید. به آن نمک و فلفل زده، مخلوط فوق را با حرارت ملایم هم بزنید تا تخم مرغ بسته شود.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:۳۳ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸