اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 


خورش قیمه آلو

 

مواد لازم:
گوشت بدون استخوان= 500 گرم
لپه= 150 گرم
روغن مایع= 100
گرم
آلوخشک= 200 گرم
پیاز =100 گرم
رب گوجه‌فرنگی= یک قاشق
چایخوری
لیموعمانی= سه عدد
زردچوبه و دارچین= از هر کدام یک قاشق
چایخوری
آب، نمک، فلفل و روغن= به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده
و سرخ می‌کنیم. وقتی طلایی شد گوشت را خرد کرده و داخل پیاز می‌ریزیم. سپس
رب‌گوجه‌فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. آن‌گاه لپه را شسته
و به بقیه مواد می‌افزاییم و به اندازه سه لیوان آب ریخته تا با شعله ملایم خوب
پخته شود.
پس از پخته شدن، لیموعمانی را از پوست در آورده و در خورش می‌ریزیم.
آلو را که از قبل با آب گرم خیس کرده بودیم داخل خورش ریخته و به مدت 30 دقیقه با
آلو می‌جوشانیم تا خورش جا بیافتد و آماده شود
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:۱۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۳/٢٠