اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

پیراشکی گوشت با خمیر آماده

 

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=350 گرم
پیاز سرخ شده=2 تا 3 قاشق
سوپخوری
جعفری ریز شده=دو قاشق سوپخوری
تخم مرغ سفت و ریز شده=دو عدد
رب
گوجه فرنگی=2 تا 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی
طرز
تهیه:
گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده ، در روغن تفت می دهیم .
پس از سرخ
شدن گوشت ، رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و داخل گوشت می ریزیم تا
گوشت آهسته بجوشد و آب آن کاملاً کشیده شود ؛ گوشت را از روی آتش بر می داریم . تخم
مرغهای سفت شده را روی گوشت رنده می کنیم و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده ، نمک
و فلفل ، در صورت تمایل ، پودر سیر را با تمام مواد مخلوط می کنیم و کنار می
گذاریم. روی تخته را کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی (آماده) را باوردنه خیلی نازک
باز می کنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره
گذارده ، دو طرف خمیر را روی هم
می آوریم و می چسبانیم سپس فشارداده و لبه دو
خمیر را پیچ می دهیم تا موقع سرخ شدن باز نشود.
روغن فراوان را داغ می کنیم و
پیراشکی ها را درروغن سرخ کرده تا طلائی رنگ شود.
پیراشکی ها را در دیس چیده دور
آنها را با جعفری تزئین می کنیم.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:۱٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۳/٢٠