اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم:
مرغ با استخوان=4 تکه
پیاز داغ =3 ق غ( ۱ عدد )
رب انار=
ربع لیوان
فلفل= کمی
آب = 2/5 لیوان
گردوی ریز خرد شده (یا پسته)= 4 ق
غ
روغن مایع= به میزان لازم
نمک= به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ را شسته
،خشک کرده و نمک می زنیم بعد در کمی روغن سرخ می کنیم.
رب انارو تو آب رقیق می
کنیم و به همراه ادویه و پیاز داغ به مرغ اضافه می کنیم .
اگه از گردو استفاده
می کنیم 20 دقیقه قبل از اینکه غذارو از روی حرارت بر می داریم گردو رو اضافه می
کنیم ولی اگه از پسته استفاده کردیم این زمان 10 دقیقه خواهد بود.
غذارو با مغز
های دلخواه تزئین می کنیم.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:۱۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۳/٢٠