اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم:
جوانه ی ماش شسته شده= ۲ پیمانه
انار= یک عدد
هویج متوسط=
۳ تاچهار عدد
پیازچه =یک پیمانه ساطوری شده
فلفل دلمه ای (۳ رنگ)= از هر کدام
یک عدد
لیمو ترش= ۲ عدد آب گرفته
روغن زیتون٬ نم و فلفل سیاه = به مقدار
لازم
طرز تهیه:
همه ی مواد رو تو یه کاسه جادار بریزید و بعد اضافه کردن
آبلیمو و نمک و فلفل و روغن زیتون مخلوطشون کنید و بعد نوش جان کنید.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:۱٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۳/٢٠