اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم:
گردو
پسته
بادام
فندق
عسل
طرز
تهیه:
گردو،پسته،بادام،فندوق و یا هر آجیل دیگه ای که دوست دارید را خرد کنید و
عسل به آن اضافه کنید و در یخچال نگه داری کنید.
*برای این معجون بهتر است که از
آجیل بو نداده استفاده شود.
*تاریخ انقضا نا محدود است.
*میزان لازم سلیقه
ایست.
*خنک مصرف شود.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:۱٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۳/٢٠